reorder
ALWAYS Be Happy search home
c
Combo Blog
Categories
Play Games New
Carti
Papetarie si Birotica
Articole si accesorii pentru birou
Deli

Set Accesorii Pentru Birou Deli, Agrafe Deli, Elastice Deli, Clipsuri Deli, Acesorii Birou Deli, Set Acesorii Birou D

About The Iti punem astazi la dispozitie set accesorii pentru birouDeli, setul contine un set de 4 tipuri de produse frecvent utilizate in activitateade birou: agrafe, elastice, clipsuri si ace. Cauti un set de accesorii pentru birou? Noi ti-ampregatit setul ideal! Descopera setul de accesorii pentru birou de la Deli! - Accesoriile vinambalate intr-o cutie din plastic, cu 4 compartimente, ce se inchide cu uncapac- Setul contine 50pioneze panou pluta, 5 g elastice bani, 100 agrafe colorate, 10 clipsuri- Agrafe sunt din metal,acoperit cu plastic colorat pentru prinderea colilor de hartie - Dimensiunea agrafelor este de 29 mm - Elasticelesunt din cauciuc, potrivite pentruse utiliza pentru: legarea bancnotelor, diverselor obiecte, borcanelor- Elasticul este flexibil pentru legarea unui numar marit debancnote- Guma din elastic este rezistenta, pentru o stocare siguraa legaturilor - 70% din compozitia elasticelor Deli este reprezentata de osursa naturala de cauciuc, pentru o calitate superioara- Aceste elastice sunt reutilizabile - Clipsurile colorate sunt recomandate pentru prindereacolilor de hartie, a plicurilor de condimente, a pungilor cu diferite produse - Un produs ideal pentru organizarea eficienta a cursurilorsau a documentelor - Design-ul clipsurilor a fost realizat cu atentie, astfelincat acestea sunt perfecte pentru a-ti organiza foile oricand ai nevoie- Foloseste-le cu incredere pentru a-ti usura munca atuncicand trebuie sa rasfoiesti un teanc de hartii fara ca acestea sa se imprastiepeste tot.Profita acum si asigura-ti un set de accesorii utile, denelipsit de pe fiecare birou de la Deli!

Noi ti-ampregatit setul ideal! Cauti un set de accesorii pentru birou? Iti punem astazi la dispozitie set accesorii pentru birouDeli, setul contine un set de 4 tipuri de produse frecvent utilizate in activitateade birou: agrafe, elastice, clipsuri si ace. - Accesoriile vinambalate intr-o cutie din plastic, cu 4 compartimente, ce se inchide cu uncapac- Setul contine 50pioneze panou pluta, 5 g elastice bani, 100 agrafe colorate, 10 clipsuri- Agrafe sunt din metal,acoperit cu plastic colorat pentru prinderea colilor de hartie - Dimensiunea agrafelor este de 29 mm - Elasticelesunt din cauciuc, potrivite pentruse utiliza pentru: legarea bancnotelor, diverselor obiecte, borcanelor- Elasticul este flexibil pentru legarea unui numar marit debancnote- Guma din elastic este rezistenta, pentru o stocare siguraa legaturilor - 70% din compozitia elasticelor Deli este reprezentata de osursa naturala de cauciuc, pentru o calitate superioara- Aceste elastice sunt reutilizabile - Clipsurile colorate sunt recomandate pentru prindereacolilor de hartie, a plicurilor de condimente, a pungilor cu diferite produse - Un produs ideal pentru organizarea eficienta a cursurilorsau a documentelor - Design-ul clipsurilor a fost realizat cu atentie, astfelincat acestea sunt perfecte pentru a-ti organiza foile oricand ai nevoie- Foloseste-le cu incredere pentru a-ti usura munca atuncicand trebuie sa rasfoiesti un teanc de hartii fara ca acestea sa se imprastiepeste tot.Profita acum si asigura-ti un set de accesorii utile, denelipsit de pe fiecare birou de la Deli! Descopera setul de accesorii pentru birou de la Deli!

Carti > Papetarie si Birotica > Articole si accesorii pentru birou

Set Accesorii Pentru Birou Deli, Agrafe Deli, Elastice Deli, Clipsuri Deli, Acesorii Birou Deli, Set Acesorii Birou D

Carti > Papetarie si Birotica > Articole si accesorii pentru birou

Specifications of Set Accesorii Pentru Birou Deli, Agrafe Deli, Elastice Deli, Clipsuri Deli, Acesorii Birou Deli, Set Acesorii Birou D

Category
Instockinstock

Last Updated

Set Accesorii Pentru Birou Deli, Agrafe Deli, Elastice Deli, Clipsuri Deli, Acesorii Birou Deli, Set Acesorii Birou D
More Varieties

Rating :- 9 /10
Votes :- 13