reorder
ALWAYS Be Happy search home
c
Combo Blog
Categories
Play Games New
Carti
Papetarie si Birotica
Instrumente de scris
Noki

Marker Permanent Noki 9010, Verde, Varf 2-4 Mm, Marker Color, Marker Vopsit, Marker Pentru Vopsit, Marker Cu Vopsea,

About The Esti in cautarea unui marker permanent eficient si durabil? Iti oferim marker permanent Noki 9010, cu un varf rotund de 2-4 mm, de oculoare verde, ideal pentru utilizarea pe o gama larga de suprafete: carton,hartie, plastic, sticla, metal. Markerul Noki 9010 este un marker permanentdurabil, cu o culoare indrazneata.Cauti un marker permanent de calitate, pentru a il utiliza pediferite suprafete? Descopera acum markerul permanent cu vopsea Noki, vezidiferenta!- Markerul se usucarapid, fara a lasa urme nedorite pe suprafetele utilizate - Cernealaestepermanentasirezistenta la decolorare- Cu o cerneala permanenta, marker-ul cu vopsea Noki are unvarf rotund mediu de 4mm si poate fi folosit pe orice suprafata, de la hartiepana la ceramica sau lemn- Este un produspermanent pe suprafete din sticla, plastic, precum si pe suprafete netede sitransparente (poate fi sters cu etanol sau isopropanol)- Capacul produsuluieste cu sistem de inchidere sigur, pentru a preveni uscarea- Varful fin si durabilcreeaza semne clare si precise, care se remarca- Cerneala markeruluieste cu vopsea, se usuca rapid- Produsul este rezistent la diferite conditii meteo si lumina.Grabeste-te si adaugaacum in cosul tau de cumparaturi markerul permanent Noki 9010 pentru a-ticompleta articolele de birou cu markerele functionale, rezistente sipractice!

Descopera acum markerul permanent cu vopsea Noki, vezidiferenta!- Markerul se usucarapid, fara a lasa urme nedorite pe suprafetele utilizate - Cernealaestepermanentasirezistenta la decolorare- Cu o cerneala permanenta, marker-ul cu vopsea Noki are unvarf rotund mediu de 4mm si poate fi folosit pe orice suprafata, de la hartiepana la ceramica sau lemn- Este un produspermanent pe suprafete din sticla, plastic, precum si pe suprafete netede sitransparente (poate fi sters cu etanol sau isopropanol)- Capacul produsuluieste cu sistem de inchidere sigur, pentru a preveni uscarea- Varful fin si durabilcreeaza semne clare si precise, care se remarca- Cerneala markeruluieste cu vopsea, se usuca rapid- Produsul este rezistent la diferite conditii meteo si lumina.Grabeste-te si adaugaacum in cosul tau de cumparaturi markerul permanent Noki 9010 pentru a-ticompleta articolele de birou cu markerele functionale, rezistente sipractice! Iti oferim marker permanent Noki 9010, cu un varf rotund de 2-4 mm, de oculoare verde, ideal pentru utilizarea pe o gama larga de suprafete: carton,hartie, plastic, sticla, metal. Markerul Noki 9010 este un marker permanentdurabil, cu o culoare indrazneata.Cauti un marker permanent de calitate, pentru a il utiliza pediferite suprafete? Esti in cautarea unui marker permanent eficient si durabil?

Carti > Papetarie si Birotica > Instrumente de scris

Marker Permanent Noki 9010, Verde, Varf 2-4 Mm, Marker Color, Marker Vopsit, Marker Pentru Vopsit, Marker Cu Vopsea,

Carti > Papetarie si Birotica > Instrumente de scris

Specifications of Marker Permanent Noki 9010, Verde, Varf 2-4 Mm, Marker Color, Marker Vopsit, Marker Pentru Vopsit, Marker Cu Vopsea,

Category
Instockinstock

Last Updated

Marker Permanent Noki 9010, Verde, Varf 2-4 Mm, Marker Color, Marker Vopsit, Marker Pentru Vopsit, Marker Cu Vopsea,
More Varieties

Rating :- 8.92 /10
Votes :- 13