reorder
ALWAYS Be Happy search home
c
Combo Blog
Categories
Play Games New
Cosmetice
Seturi cadou si pachete promo
Eveline Cosmetics

Set Lotiune De Corp Eveline Cosmetics Luxury Expert 24K Gold, 350 Ml, Gel Pentru Fata Si Corp Organic Gold, 500ml

About The ..Hydra-Deep System - o tehnologie revolutionara de ingrijire multidimensionala, bazata pe complexe hidromoleculare si ingrediente active valoroase, asigura hidratarea intensiva, intarirea si regenerarea straturilor profunde ale pielii.

Reteta bazata pe 97% ingrediente de origine naturala contine extracte organice atent selectionate din surse de incredere si durabile.Balsamul de corp hidratant si hranitor, datorita unei bioformule inovatoare bazata pe 97% ingrediente de origine naturala, ofera imediat hidratare profunda, nutritie si regenerare. Parfumul senzual invaluie si relaxeaza simturile, iar textura matasoasa se amesteca in piele in timpul aplicarii.Cosmetics Organic Gold - Seria unica ORGANIC GOLD a fost creata in conformitate cu tendinta Clean Beauty - „Frumusete inspirata din natura”. Extractul organic de rodie calmeaza simptomele iritatiei si se regenereaza intens. Ingrediente active selectate:Caviar & Hyalluron Active - un complex unic cu acid hialuronic si caviar natural, bogat in vitamine si microelemente, imbunatateste spectaculos fermitatea pielii, accelereaza procesele de regenerare celulara, intinereste si previne lasarea.Ser cu ulei (ulei de cocos, ulei de soia, ulei de argan, unt de Shea, laptisor de matca) - bogat in compusi lipidici, ofera hidratare profunda, hranire intensa si reconstruieste bariera naturala de protectie. Lasa pielea supla si rezistenta la factorii externi adversi. Reteta contine extract organic de aloe vera, care hidrateaza si calmeaza pielea. Stimuleaza productia de colagen si elastina, datorita carora pielea isi recapata tonusul, elasticitatea si netezimea.Formula luxoasa a laptelui, datorita sinergiei ingredientelor selectate, arata eficacitate maxima cu fiecare aplicare. Masati usor.Produs vegan cu certificat VIVA! Extractul organic de ceai verde intareste si tonifica vizibil pielea.Utilizare: Aplicati balsam pe pielea intregului corp in fiecare dimineata si/sau seara. Lotiune de corp Luxury Expert 24K Gold, formula inovatoare dezvoltata pe baza tehnologiei unice Illumi-Glow 24K, imbogatita cu particule de aur de 24K, ofera pielii uscate, aspre, iritate o usurare si un confort imediat.Textura catifelata permite ca laptele sa fie absorbit rapid si lasa pielea catifelata, moale si subtil iluminata.Hydra-Deep System - o tehnologie revolutionara de ingrijire multidimensionala, bazata pe complexe hidromoleculare si ingrediente active valoroase, asigura hidratarea intensiva, intarirea si regenerarea straturilor profunde ale pielii. Proprietatile antioxidante ale uleiului de masline organic lasa pielea hranita, catifelata si neteda.

Cosmetice > Seturi cadou si pachete promo

Set Lotiune De Corp Eveline Cosmetics Luxury Expert 24K Gold, 350 Ml, Gel Pentru Fata Si Corp Organic Gold, 500ml

Cosmetice > Seturi cadou si pachete promo

Specifications of Set Lotiune De Corp Eveline Cosmetics Luxury Expert 24K Gold, 350 Ml, Gel Pentru Fata Si Corp Organic Gold, 500ml

Category
Instockinstock

Last Updated

Set Lotiune De Corp Eveline Cosmetics Luxury Expert 24K Gold, 350 Ml, Gel Pentru Fata Si Corp Organic Gold, 500ml
More Varieties

Rating :- 9.05 /10
Votes :- 12