reorder
ALWAYS Be Happy search home
c
Combo Blog
Categories
Play Games New
Carti
Papetarie si Birotica
Instrumente de scris
Faber-Castell

Textmarker 1548 Faber-Castell, Albastru, Evidentiator Faber-Castell, Evidentiator 1548, Evidentiatoare Faber-Castell,

About The .Descopera eficienta textmarker-ului 1548 alaturide brandul german Faber-Castell!- Cerneala pigmentata pe baza de apa- Evidentiatorul se usuca rapid, fara a lasa urme nedoritepe suprafetele utilizate- Textmarkerul este prevazut cu un capac Twist-Offt, usor dedeschis- Grip confortabil pentru un confort sporit in timpul utilizarii- Varful special de fetru asigura un flux optim de cerneala si permite scrierea in trei grosimi - 1/2/5 mm- Cerneala universala pe baza de apa garanteaza fluorescenta pe orice tip de hartie- Ideal pentru orice suprafata de hartie- Produsul este rezistent la apa si lumina.Notitele importante capata culoare cu textmarker 1548 dela Faber-Castell! Este exact ceea ce te asteptati de la un evidentiator,eficienta si intensitate! Grabeste-te acum si profita de un textmarker idealpentru scoala, birou sau casa!.

Atunci textmarker-ul de la Faber-Castell este soluatia ideala pentru utilzare de zi cu zi, la scoala, birou sau acasa!Iti oferim astazi textmarker 1548Faber-Castell, de o culoare albastra, cu un design modern, cu o cernealapigmentata pe baza de apa, ideal pentru a evidentia textul necesar pe toatetipurile de hartie.Descopera eficienta textmarker-ului 1548 alaturide brandul german Faber-Castell!- Cerneala pigmentata pe baza de apa- Evidentiatorul se usuca rapid, fara a lasa urme nedoritepe suprafetele utilizate- Textmarkerul este prevazut cu un capac Twist-Offt, usor dedeschis- Grip confortabil pentru un confort sporit in timpul utilizarii- Varful special de fetru asigura un flux optim de cerneala si permite scrierea in trei grosimi - 1/2/5 mm- Cerneala universala pe baza de apa garanteaza fluorescenta pe orice tip de hartie- Ideal pentru orice suprafata de hartie- Produsul este rezistent la apa si lumina.Notitele importante capata culoare cu textmarker 1548 dela Faber-Castell! Ai nevoie sa evidentiezi un anumit text si nu ai cu ce? Esti in cautarea unui evidentiator practic si eficient? Grabeste-te acum si profita de un textmarker idealpentru scoala, birou sau casa! Este exact ceea ce te asteptati de la un evidentiator,eficienta si intensitate!

Carti > Papetarie si Birotica > Instrumente de scris

Textmarker 1548 Faber-Castell, Albastru, Evidentiator Faber-Castell, Evidentiator 1548, Evidentiatoare Faber-Castell,

Carti > Papetarie si Birotica > Instrumente de scris

Specifications of Textmarker 1548 Faber-Castell, Albastru, Evidentiator Faber-Castell, Evidentiator 1548, Evidentiatoare Faber-Castell,

Category
Instockinstock

Last Updated

Textmarker 1548 Faber-Castell, Albastru, Evidentiator Faber-Castell, Evidentiator 1548, Evidentiatoare Faber-Castell,
More Varieties

Rating :- 8.86 /10
Votes :- 13