reorder
ALWAYS Be Happy search home
c
Combo Blog
Categories
Play Games New
Cosmetice
Seturi cadou si pachete promo
Nuxe

Set Pentru Protectie Solara Nuxe, Sun (Crema Pentru Fata, SPF 30, 50 Ml + Ulei Pentru Corp, SPF 30, 150 Ml)

About The Primul produs creat de ea insasi, uleiul uscat Nuxe Huile Prodigieuse®, a inregistrat imediat un succes imens, fiind astazi produsul emblematic al brandului...

Primul produs creat de ea insasi, uleiul uscat Nuxe Huile Prodigieuse®, a inregistrat imediat un succes imens, fiind astazi produsul emblematic al brandului. Aromat cu note de portocale dulci, tiare si vanilie, acest produs reprezinta o invitatie irezistibila la o vacanta de neuitat.Descriere brand:Cosmeticele Nuxe combina puterea naturii, eficienta stiintei si placerea simturilor, pentru trairi intense, pline de bucurii. Un set perfect pentru a indeplini toate nevoile la plaja, alcatuit atat din protectie pentru ten cat si pentru corp.Crema pentru fata cu SPF 30 ajuta atat la protectia impotriva razelor UV cat si la incetinirea procesului de imbatranire prematura a pielii, toate acestea in timp ce imbunatateste bronzul.Uleiul de corp cu SPF 30, asemenea cremei de fata, ajuta atat la protectia impotriva razelor UV cat si la incetinirea imbatranirii premature a pielii.Ingrediente:Formula este imbogatita cu uleiuri botanice, hidratanta, rezistenta la apa, care va asigura un bronz de invidiat. Acest concept este reflectat atat de numele brandului, creat prin combinarea cuvintelor „Natura“ si „Lux“, cat si de toate produsele Nuxe. Compania Nuxe se implica activ in cercetare, toate produsele fiind dezvoltate folosind metode originale, bazate pe descoperirile botanicii moderne. A prins elan in anul 1989, odata cu noul impuls din partea Alizei Jabes, pasionata de aromaterapie si fondatoarea conceptului Nuxe Spa. Cosmeticele Nuxe nu contin parabeni sau uleiuri minerale. Brandul Nuxe s-a dezvoltat inca de la inceputurile anilor ’50. Uleiul Nuxe este completat de o gama complexa de produse pentru corp si fata, precum si de parfumul Nuxe, inspirat de aroma caracteristica a legendarului ulei uscat.

Cosmetice > Seturi cadou si pachete promo

Set Pentru Protectie Solara Nuxe, Sun (Crema Pentru Fata, SPF 30, 50 Ml + Ulei Pentru Corp, SPF 30, 150 Ml)

Cosmetice > Seturi cadou si pachete promo

Specifications of Set Pentru Protectie Solara Nuxe, Sun (Crema Pentru Fata, SPF 30, 50 Ml + Ulei Pentru Corp, SPF 30, 150 Ml)

Category
Instockinstock

Last Updated

Set Pentru Protectie Solara Nuxe, Sun (Crema Pentru Fata, SPF 30, 50 Ml + Ulei Pentru Corp, SPF 30, 150 Ml)
More Varieties

Rating :- 8.93 /10
Votes :- 12