reorder
ALWAYS Be Happy search home
c
Combo Blog
Categories
Play Games New
Casa si Gradina
Mobilier si Saltele
Mobilier
Fotolii
Updeco

Fotoliu Updeco Puf Bean Bag Tip Lounge, Impermeabil, Sac Interior, 155 X 83 X 65 Cm, Geometric Sea, Blue

About The Interiorul este prevazut cu sac detasabil pentru o siguranță sporită, care poate fi indepartat pentru curatarea facila a husei la masina de spalat. Aseaza-l in spatiul tau preferat din living sau ia-l cu tine afara sa admiri natura. Caracteristici: - Produs in Romania - Fara montaj - Marime recomandatai pentru adulti - Produsul are sac interior de protectie - Ambalare premium in cutie de carton - Manerul este confectionat din material rezistent si placut la atingere - Rezistent la intemperii si raze UV - Umplutura de perle de polistiren - Poate fi folosit indoor si outdoor - Dimensiuni: 155 x 83 x 65 cm Atentie: este normal ca volumul perlelor de polistiren cu care este umplut Bean Bag-ul sa scada in timp, in functie de gradul de utilizare al fotoliului.

Aseaza-l in spatiul tau preferat din living sau ia-l cu tine afara sa admiri natura. Va recomandam ca, atunci cand vi se pare ca Bean Bag-ul nu mai este confortabil, sa achizitionati perle suplimentare si sa umpleti sacul interior dupa preferinte. Este usor de mutat folosind manerul cusut. Acesta este un proces natural si nu poate fi evitat. Perlele de polistiren cu care este umplut ajuta sa se muleze mai bine pe corpul tău, pentru o poziție cat mai confortabila. Astfel culorile vor ramane vii in timp, chiar si dupa utilizare indelungata. Caracteristici: - Produs in Romania - Fara montaj - Marime recomandatai pentru adulti - Produsul are sac interior de protectie - Ambalare premium in cutie de carton - Manerul este confectionat din material rezistent si placut la atingere - Rezistent la intemperii si raze UV - Umplutura de perle de polistiren - Poate fi folosit indoor si outdoor - Dimensiuni: 155 x 83 x 65 cm Atentie: este normal ca volumul perlelor de polistiren cu care este umplut Bean Bag-ul sa scada in timp, in functie de gradul de utilizare al fotoliului. Interiorul este prevazut cu sac detasabil pentru o siguranță sporită, care poate fi indepartat pentru curatarea facila a husei la masina de spalat. Modeleaza-l dupa preferinte si cufunda-te in el. Produsul vine ambalat intr-o cutie premium de carton, ca sa-l poti oferi cadou daca dorești. Beanbag-ul Updeco® Lounge are o forma placuta si poate fi folosit ca sezlong de relaxare, lectura, gaming sau cand ai nevoie de o pauza sa stai pe telefon. Imprimarea cu cerneala eco-friendly prin transfer termic pe toate laturile asigura o rezistenta superioara la zgarieturi si raze UV. Este foarte confortabil datorita formei ergonomice si ofera suport lombar multumita spatarului. Husa impermeabila inseamna ca il poti folosi langa piscina sa te bucuri de un cocktail sau in gradina sa citesti cartea preferata in liniste.

Casa si Gradina > Mobilier si Saltele > Mobilier > Fotolii

Fotoliu Updeco Puf Bean Bag Tip Lounge, Impermeabil, Sac Interior, 155 X 83 X 65 Cm, Geometric Sea, Blue

Casa si Gradina > Mobilier si Saltele > Mobilier > Fotolii

Specifications of Fotoliu Updeco Puf Bean Bag Tip Lounge, Impermeabil, Sac Interior, 155 X 83 X 65 Cm, Geometric Sea, Blue

Category
Instockinstock

Last Updated

Fotoliu Updeco Puf Bean Bag Tip Lounge, Impermeabil, Sac Interior, 155 X 83 X 65 Cm, Geometric Sea, Blue
More Varieties

Rating :- 9.06 /10
Votes :- 14