reorder
ALWAYS Be Happy search home
c
Combo Blog
Categories
Play Games New
Auto,Moto si Asigurari
Reparatii,depanare si echipamente auto
Reparatii si depanare
Compresoare auto
BASEUS

Suport De Telefon Pentru Vehicule Electrice Baseus SUQX-01, Quad Lock, Blocare Automata, Rotire 360° (Negru)

About The Acest lucru va permite sa calariti liber, nu trebuie sa va faceti griji ca suportul se va roti si ca telefonul dvs.com/eng_pl_Baseus-Quick-to-take-cycling-Holder-Applicable-for-bicycle-and-Motorcycle-black-SUQX-01-72432_10. Cand instalati piesa pe partea din spate a telefonului, fiecare dintre cele patru brate ar trebui sa acopere unul dintre colturile smartphone-ului. mobil va cadea

Specificatie: Marca: Baseus Tip: Suport montat pe bicicleta/motocicleta Diametrul ghidonului admis: pana la 22 mm Dimensiuni suport: 135 x 85 x 110 mm Compatibil cu telefoane mobile: 4,7 – 6,7 inchi Continutul setului: 1 x Suport montat pe bicicleta/motocicletaCaracteristici majore: Quad Lock pentru instalare si detasare rapida Blocare automata dupa introducerea telefonului Fixarea cheii de eliberare a broastei Fixare antiderapante Rotire la 360 ° permisa Ajustare larga Gadgetul Baseus va oferi telefonului dumneavoastra mobil o stabilitate considerabila. Un alt avantaj important este posibilitatea de a adapta suportul la telefon. Cand instalati piesa pe partea din spate a telefonului, fiecare dintre cele patru brate ar trebui sa acopere unul dintre colturile smartphone-ului. mobil va cadea. Nu va temeti de nicio deteriorare in aceasta zona, deoarece exista protectie impotriva zgarieturilor la ecran, la colt si la partea din spate. De asemenea, nu trebuie sa va fie teama ca mergeti repede pe un drum accidentat - articolul este atat de stabil incat va va tine in siguranta telefonul mobil intr-o singura pozitie. Acest lucru se datoreaza celor patru brate care pot fi ajustate pe ecrane de la 4,7 la 6,7 inchi. De asemenea, ar trebui sa va simtiti liber sa setati pozitia telefonului in intervalul de 360°. Structura solida Suportul poate fi atasat cu usurinta de ghidonul bicicletei sau motocicletei. Gadgetul prezentat de Baseus este facut pentru tine. Acest lucru va permite sa calariti liber, nu trebuie sa va faceti griji ca suportul se va roti si ca telefonul dvs. Suport de telefon pentru bicicleta, Baseus, SUQX-01, Negru, Quad lock, Blocare automata, Rotire 360° Suport pentru biciclete/motociclete Baseus Mergi des pe bicicleta sau cu motocicleta? Inelul poate fi strans corespunzator, iar interiorul sau tine materialul prevenind miscarea si alunecarea pe cadru. Un suport stabil si solid montat pe ghidon va va permite sa utilizati unitatea de navigatie in timp ce sunteti pe drum.

Auto,Moto si Asigurari > Reparatii,depanare si echipamente auto > Reparatii si depanare > Compresoare auto

Suport De Telefon Pentru Vehicule Electrice Baseus SUQX-01, Quad Lock, Blocare Automata, Rotire 360° (Negru)

Auto,Moto si Asigurari > Reparatii,depanare si echipamente auto > Reparatii si depanare > Compresoare auto

Specifications of Suport De Telefon Pentru Vehicule Electrice Baseus SUQX-01, Quad Lock, Blocare Automata, Rotire 360° (Negru)

Category
Instockinstock

Last Updated

Suport De Telefon Pentru Vehicule Electrice Baseus SUQX-01, Quad Lock, Blocare Automata, Rotire 360° (Negru)
More Varieties

Rating :- 8.94 /10
Votes :- 13