reorder
ALWAYS Be Happy search home
c
Combo Blog
Categories
Play Games New
Carti
Carte
Drept
Drept administrativ
Universul Juridic

Codul Administrativ Comentat. Explicatii, Jurisprudenta, Doctrina. Volumul I. Art. 1-364 - Verginia Vedinas

About The De asemenea, ne preocupa calitatea activitatii pe care ei o desfasoara, dorind ca prezenta lucrare sa raspunda, in cat mai mare masura, asteptarilor acestora. nr. 57/2019 privind Codul administrativprin aceasta lucrare ne-am dorit sa „unim” cat mai mult „scolile” juridice, sa asezam laolalta teoreticieni si practicieni, deopotriva, pentru a deslusi, in cat mai mare masura, „meandrele” unei reglementari care, fara sa fie perfecta, ca orice reglementare, are meritul de a oferi o baza normativa care, prin modul in care este si va fi interpretata, aplicata, completata si corectata in viitor, poate sa isi aroge rolul de veritabila „Constitutie” a administratiei.

La trei ani de la intrarea in vigoare a Codului administrativ, anuntam aparitia prezentei lucrari, la baza careia am asezat dorinta de a veni in sprijinul celor care exercita administratia publica, indiferent de faptul ca sunt demnitari, functionari sau personal contractual.De asemenea, ne preocupa calitatea activitatii pe care ei o desfasoara, dorind ca prezenta lucrare sa raspunda, in cat mai mare masura, asteptarilor acestora.Public tinta – teoreticieni si practicieni, deopotriva:demnitarifunctionari publicipersonal contractual din administratia publica si localapersoane care doresc sa acceada la o functie sau demnitate publica, aleasa sau numitaalte persoane din administratia publica.Puncte forte:lucrarea respecta cuprinsul Codului administrativ, asa cum acesta a fost publicat in Monitorul Oficial, iar structura acesteia are in vedere comentarii pe articole, doctrina si jurisprudenta relevanta, care ajuta la cunoasterea si intelegerea, de catre cei interesati, a dispozitiilor Codului administrativ, in scopul unei mai bune aplicarivalorifica doctrina si jurisprudenta acumulate de la intrarea in vigoare a Codului administrativcontine abordari critice si posibile solutii, propuneri care sa conduca la imbunatatirea reglementariisemnaleaza unele carente care ar trebui sa fie avute in vedere in procedura de aprobare prin lege a O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativprin aceasta lucrare ne-am dorit sa „unim” cat mai mult „scolile” juridice, sa asezam laolalta teoreticieni si practicieni, deopotriva, pentru a deslusi, in cat mai mare masura, „meandrele” unei reglementari care, fara sa fie perfecta, ca orice reglementare, are meritul de a oferi o baza normativa care, prin modul in care este si va fi interpretata, aplicata, completata si corectata in viitor, poate sa isi aroge rolul de veritabila „Constitutie” a administratiei.

Carti > Carte > Drept > Drept administrativ

Codul Administrativ Comentat. Explicatii, Jurisprudenta, Doctrina. Volumul I. Art. 1-364 - Verginia Vedinas

Carti > Carte > Drept > Drept administrativ

Specifications of Codul Administrativ Comentat. Explicatii, Jurisprudenta, Doctrina. Volumul I. Art. 1-364 - Verginia Vedinas

Category
Instockinstock

Last Updated

Codul Administrativ Comentat. Explicatii, Jurisprudenta, Doctrina. Volumul I. Art. 1-364 - Verginia Vedinas
More Varieties

Rating :- 9.06 /10
Votes :- 11