reorder
ALWAYS Be Happy search home
c
Combo Blog
Categories
Play Games New
Electronice,IT,TV si Gaming
IT
Desktop,componente si Periferice
Componente
AQIRYS

Cooler Procesor AQIRYS Aquarius 360 AiO White, Compatibil AMD/Intel Cooler CPU AQIRYS Aquarius 360 AiO, 3 X 120mm, Iluminare ARGB (Alb)

About The net//products/40339/40338699/media/res_6b78374f7ce6b2f93cc8218756755064.Cooler Procesor AQIRYS Aquarius 360 AiO White, compatibil AMD/Intel INGINERIE DE PERFORMANTACompatibilitatea universala gata de utilizare cu platformele moderne AMD si Intel (inclusiv LGA2066) este sustinuta de componente bine gandite si de materiale atent selectionate, care au fost supuse unor teste extinse inainte de a primi un loc in pretioasa ta platforma de jocuri.png" class=" lazy" width="" height="" /> DESCOPERA AQUARIUSContinuam sa ne adancim si mai mult in a face ecosistemul AQIRYS si mai cuprinzator prin adaugarea unui alt strat interior de optiuni pentru PC-ul tau de gaming, solutiile de racire a procesorului

INGINERIE DE PERFORMANTACompatibilitatea universala gata de utilizare cu platformele moderne AMD si Intel (inclusiv LGA2066) este sustinuta de componente bine gandite si de materiale atent selectionate, care au fost supuse unor teste extinse inainte de a primi un loc in pretioasa ta platforma de jocuri. Seria AQUARIUS AiO, disponibila in mai multe dimensiuni de radiatoare si scheme de culori, ofera o performanta excelenta de racire completa pentru CPU-ul dvs., inclusiv o capacitate adecvata pentru a face fata parametrilor normali de overclocking, toate acestea fiind frumos completate de pompa si ventilatoarele cu iluminare ARGB stralucitoare. Baza pompei din cupru si radiatorul din aluminiu cu mai multe aripioare ofera un transfer si o disipare rapida a caldurii, in timp ce tubulatura cu evaporare foarte redusa asigura performante de lunga durata, cu intretinere zero. Cooler Procesor AQIRYS Aquarius 360 AiO White, compatibil AMD/Intel DESCOPERA AQUARIUSContinuam sa ne adancim si mai mult in a face ecosistemul AQIRYS si mai cuprinzator prin adaugarea unui alt strat interior de optiuni pentru PC-ul tau de gaming, solutiile de racire a procesorului. Pentru o compatibilitate totala, iluminarea AQUARIUS poate fi controlata si manual prin intermediul controlerului ARGB inclus.Pentru a juca la maxim cartea esteticii, am ales un tub mai lung decat concurenta, invelindu-l in impletitura fina de nailon pentru o instalare mai curata, plus durabilitate si aspect sporite! Inspirati de constelatia "purtatoare de apa", va prezentam cu mandrie gama de sisteme de racire cu lichid pentru CPU AQUARIUS All-In-One. ESTETICA DE PERFORMANTAAtat pompa, cat si ventilatorul sunt controlate prin PWM si utilizeaza iluminarea ARGB pentru imagini uimitoare sincronizate cu o gama larga de hardware compatibil (ASRock Polychrome, ASUS AURA, GIGABYTE RGB Fusion, MSI Mystic). Pentru o racire eficienta, radiatorul este asociat cu ventilatoare de 120 mm cu presiune statica ridicata. Pentru a obtine cel mai bun contact intre CPU si radiator, conductivitate termica si transfer de caldura, am ales sa includem o pasta termica cu adevarat performanta in interiorul pachetului - oferind astfel un avantaj suplimentar pentru o marja de manevra sigura pentru overclocking.

Electronice,IT,TV si Gaming > IT > Desktop,componente si Periferice > Componente

Cooler Procesor AQIRYS Aquarius 360 AiO White, Compatibil AMD/Intel Cooler CPU AQIRYS Aquarius 360 AiO, 3 X 120mm, Iluminare ARGB (Alb)

Electronice,IT,TV si Gaming > IT > Desktop,componente si Periferice > Componente

Specifications of Cooler Procesor AQIRYS Aquarius 360 AiO White, Compatibil AMD/Intel Cooler CPU AQIRYS Aquarius 360 AiO, 3 X 120mm, Iluminare ARGB (Alb)

Category
Instockinstock

Last Updated

Cooler Procesor AQIRYS Aquarius 360 AiO White, Compatibil AMD/Intel Cooler CPU AQIRYS Aquarius 360 AiO, 3 X 120mm, Iluminare ARGB (Alb)
More Varieties

Rating :- 8.91 /10
Votes :- 14