reorder
ALWAYS Be Happy search home
c
Combo Blog
Categories
Play Games New
Casa si Gradina
Articole sanitare
Baterii sanitare
Sanobi

Baterie Pentru Lavoar Cu Ventil Sanobi SanQ, Finisaj Cromat, Baterie Lavoar SanQ, Baterie Lavoar Sanobi, Baterie Pent

About The Bateria Sanobi SanQeste perfecta pentru a completa lavoarul elegant din baia ta. Desocopera acum avantajele si functionalitatea baterieipentru lavoar de la Sanobi!- Are un design placut, sunt usor de utilizat si estefabricat din alama cromata, rezistenta in locurile cu umiditate ridicata sidiferente de temperatura- Corp din alama 100% acoperita cu 4 straturi decrom,aceasta tehnica garanteaza o stralucire ridicata, o protejeazaimpotrivaruginii sicoroziunii- Confectionat din alama, acest material este recomandat deUE pentru utilizarea in alimentatie - Cartusul ceramic de calitate in interiorul baterieipermite folosirea indelungata- Bateria se potriveste cu orice fel de lavoar de sticla sauceramica - Bateria este usor de asamblat fara tije suplimentare inspate - Te ajuta sa economisiti apa cu un regulator incorporat,care limiteaza utilizarea apei fara a compromite confortul- Bateria este monocomanda , o singura maneta pentrureglarea temperaturi apei.Faci renovari in casa ta si ai nevoie de o baterie pentrulavoar? Noi avem solutia ideala pentru tine! Desocopera calitatea premium abateriei pentru lavoar de la Sanobi! Iti punem la dispozitie baterie pentru lavoar cu ventil SanobiSanQ, de o culoare argintie, realizata din alama si dotata cu un robinetcentral care iti permite un reglaj fin al temperaturii apei.Ofera-i lavoarului tau un aspect modern, cu un produs de ocalitate superioara!Profita acum si adauga in baia ta o baterie pentru lavoareleganta si moderna de la Sanobi!

Iti punem la dispozitie baterie pentru lavoar cu ventil SanobiSanQ, de o culoare argintie, realizata din alama si dotata cu un robinetcentral care iti permite un reglaj fin al temperaturii apei. Desocopera acum avantajele si functionalitatea baterieipentru lavoar de la Sanobi!- Are un design placut, sunt usor de utilizat si estefabricat din alama cromata, rezistenta in locurile cu umiditate ridicata sidiferente de temperatura- Corp din alama 100% acoperita cu 4 straturi decrom,aceasta tehnica garanteaza o stralucire ridicata, o protejeazaimpotrivaruginii sicoroziunii- Confectionat din alama, acest material este recomandat deUE pentru utilizarea in alimentatie - Cartusul ceramic de calitate in interiorul baterieipermite folosirea indelungata- Bateria se potriveste cu orice fel de lavoar de sticla sauceramica - Bateria este usor de asamblat fara tije suplimentare inspate - Te ajuta sa economisiti apa cu un regulator incorporat,care limiteaza utilizarea apei fara a compromite confortul- Bateria este monocomanda , o singura maneta pentrureglarea temperaturi apei.Ofera-i lavoarului tau un aspect modern, cu un produs de ocalitate superioara!Profita acum si adauga in baia ta o baterie pentru lavoareleganta si moderna de la Sanobi! Desocopera calitatea premium abateriei pentru lavoar de la Sanobi! Bateria Sanobi SanQeste perfecta pentru a completa lavoarul elegant din baia ta. Noi avem solutia ideala pentru tine! Faci renovari in casa ta si ai nevoie de o baterie pentrulavoar?

Casa si Gradina > Articole sanitare > Baterii sanitare

Baterie Pentru Lavoar Cu Ventil Sanobi SanQ, Finisaj Cromat, Baterie Lavoar SanQ, Baterie Lavoar Sanobi, Baterie Pent

Casa si Gradina > Articole sanitare > Baterii sanitare

Specifications of Baterie Pentru Lavoar Cu Ventil Sanobi SanQ, Finisaj Cromat, Baterie Lavoar SanQ, Baterie Lavoar Sanobi, Baterie Pent

Category
Instockinstock

Last Updated

Baterie Pentru Lavoar Cu Ventil Sanobi SanQ, Finisaj Cromat, Baterie Lavoar SanQ, Baterie Lavoar Sanobi, Baterie Pent
More Varieties

Rating :- 8.97 /10
Votes :- 11