reorder
ALWAYS Be Happy search home
c
Combo Blog
Categories
Play Games New
Carti
Papetarie si Birotica
Articole si accesorii pentru birou
Leitz

Perforator Leitz 5008, 30 Coli, Mov Metalizat, Din Metal Si Plastic, Perforator 30 Coli, Perforator 30 Foi, Perforato

About The Vrei elemente in culori vibrante pe biroultau? Fa-ti ziua mai frumoasa si alege accesorii moderne! Avem pentrutine LEITZ 5008, perforator rezistent din metal si plastic, cu o capacitate deperforare de 30 de coli, mov metalizat – adauga un accesoriu util si aspectuospentru biroul tau.Descopera caracteristicile accesoriilor pentrubirou LEITZ si afla ce anume le diferentiaza de cele obisnuite:- Leitz 5008 poate perfora deodata un set dehartie cu grosimea de pana la 3 mm, echivalentul a 30 de coli de hartie obisnuite,de 80 g/m²- Perforatorul este unul rezistent, fiindfabricat din metal, cu elemente de plastic si o baza anti-alunecare- Pentru prevenirea imprastierii confetiilor, tavita pentru resturile de hartie se elibereazausor- Perforare fara efort? Este posibil! Cumanerul confortabil, sistemul de perforare ergonomic si burghieleultra-ascutite ale perforatorului LEITZ- Perforatorul LEITZ este accesoriul idealpentru orice birou – are o garantie de functionare de 10 ani si certificare desiguranta GS- Vrei sa-ti completezi gama Leitz WOW cu noiaccesorii? Alege perforatorul LEITZ 5008 de culoare mov metalizat, seintegreaza perfect- LEITZ 5008 perforeaza cu exactitatedocumente format A4, A5, A6, Folio sau US-Quart- Alinierea perfecta a documentelor esteposibila datorita distantierulul gradat cu fereastra de indicare a pozitiei sifixare sigura- Hartiile perforate se potrivesc in dosare cusina, caiete mecanice sau bibliorafturi, distanta intre perforari fiindstandard, de 8 cm.Pentru perforarea mai multor pagini deodata,alege Leitz 5008, perforatorul cu o capacitate de 30 de coli! In plus, culoareamov metalizat a perforatorului adauga o imagine impozanta biroului tau!

Este posibil! Cumanerul confortabil, sistemul de perforare ergonomic si burghieleultra-ascutite ale perforatorului LEITZ- Perforatorul LEITZ este accesoriul idealpentru orice birou – are o garantie de functionare de 10 ani si certificare desiguranta GS- Vrei sa-ti completezi gama Leitz WOW cu noiaccesorii? Vrei elemente in culori vibrante pe biroultau? Alege perforatorul LEITZ 5008 de culoare mov metalizat, seintegreaza perfect- LEITZ 5008 perforeaza cu exactitatedocumente format A4, A5, A6, Folio sau US-Quart- Alinierea perfecta a documentelor esteposibila datorita distantierulul gradat cu fereastra de indicare a pozitiei sifixare sigura- Hartiile perforate se potrivesc in dosare cusina, caiete mecanice sau bibliorafturi, distanta intre perforari fiindstandard, de 8 cm.Pentru perforarea mai multor pagini deodata,alege Leitz 5008, perforatorul cu o capacitate de 30 de coli! In plus, culoareamov metalizat a perforatorului adauga o imagine impozanta biroului tau! Fa-ti ziua mai frumoasa si alege accesorii moderne! Avem pentrutine LEITZ 5008, perforator rezistent din metal si plastic, cu o capacitate deperforare de 30 de coli, mov metalizat – adauga un accesoriu util si aspectuospentru biroul tau.Descopera caracteristicile accesoriilor pentrubirou LEITZ si afla ce anume le diferentiaza de cele obisnuite:- Leitz 5008 poate perfora deodata un set dehartie cu grosimea de pana la 3 mm, echivalentul a 30 de coli de hartie obisnuite,de 80 g/m²- Perforatorul este unul rezistent, fiindfabricat din metal, cu elemente de plastic si o baza anti-alunecare- Pentru prevenirea imprastierii confetiilor, tavita pentru resturile de hartie se elibereazausor- Perforare fara efort?

Carti > Papetarie si Birotica > Articole si accesorii pentru birou

Perforator Leitz 5008, 30 Coli, Mov Metalizat, Din Metal Si Plastic, Perforator 30 Coli, Perforator 30 Foi, Perforato

Carti > Papetarie si Birotica > Articole si accesorii pentru birou

Specifications of Perforator Leitz 5008, 30 Coli, Mov Metalizat, Din Metal Si Plastic, Perforator 30 Coli, Perforator 30 Foi, Perforato

Category
Instockinstock

Last Updated

Perforator Leitz 5008, 30 Coli, Mov Metalizat, Din Metal Si Plastic, Perforator 30 Coli, Perforator 30 Foi, Perforato
More Varieties

Rating :- 8.92 /10
Votes :- 12