reorder
ALWAYS Be Happy search home
c
Combo Blog
Categories
Play Games New
Carti
Carte
Self Help
Dezvoltare personala
Lifestyle Publishing

Dimineata Miraculoasa. Cele Sase Obiceiuri Care Iti Vor Transforma Viata Inainte De 8 A.m. - Hal Elrod

About The ." Robert Kiyosaki, autorul bestselleruluiTata bogat, tata saracCe-ar fi daca te-ai trezi maine dimineata si, ca prin miracol, toate aspectele vietii tale s-ar transforma? Ce ar fi diferit? Ai fi mai fericit? Mai sanatos? Cu mai mult succes? Intr-o forma mai buna? Ai avea mai multa energie? Mai putin stres? Mai multi bani? Relatii mai bune? Care dintre problemele tale ar fi rezolvate?Ce-ar fi daca ti-as spune ca exista un secret "nu tocmai evident" care iti va transforma in mod garantat viata, mai rapid decat ai crezut c-ar fi posibil? Ce-ar fi daca ti-as spune ca ai nevoie doar de 6 minute pe zi?Dimineata miraculoasa, o metoda practicata de sute de mii de oameni din lumea intreaga, ar putea fi cea mai simpla cale de a-ti crea viata pe care ti-ai dorit-o intotdeauna. Esti gata? Un capitol nou din viata ta este pe cale sa inceapa.

Cu mai mult succes? Ai avea mai multa energie? Un capitol nou din viata ta este pe cale sa inceapa. Care dintre problemele tale ar fi rezolvate?Ce-ar fi daca ti-as spune ca exista un secret "nu tocmai evident" care iti va transforma in mod garantat viata, mai rapid decat ai crezut c-ar fi posibil? Intr-o forma mai buna? Mai putin stres? Ce-ar fi daca ti-as spune ca ai nevoie doar de 6 minute pe zi?Dimineata miraculoasa, o metoda practicata de sute de mii de oameni din lumea intreaga, ar putea fi cea mai simpla cale de a-ti crea viata pe care ti-ai dorit-o intotdeauna. Ai fi mai fericit? Mai sanatos? Mai multi bani? Esti gata? Relatii mai bune? Ce ar fi diferit? Bestseller international tradus in 27 de limbi!"Hal Elrod este un geniu si cartea lui a fost magica pentru viata mea." Robert Kiyosaki, autorul bestselleruluiTata bogat, tata saracCe-ar fi daca te-ai trezi maine dimineata si, ca prin miracol, toate aspectele vietii tale s-ar transforma?

Carti > Carte > Self Help > Dezvoltare personala

Dimineata Miraculoasa. Cele Sase Obiceiuri Care Iti Vor Transforma Viata Inainte De 8 A.m. - Hal Elrod

Carti > Carte > Self Help > Dezvoltare personala

Specifications of Dimineata Miraculoasa. Cele Sase Obiceiuri Care Iti Vor Transforma Viata Inainte De 8 A.m. - Hal Elrod

Category
Instockinstock

Last Updated

Dimineata Miraculoasa. Cele Sase Obiceiuri Care Iti Vor Transforma Viata Inainte De 8 A.m. - Hal Elrod
More Varieties

Rating :- 9.01 /10
Votes :- 9