reorder
ALWAYS Be Happy search home
c
Combo Blog
Categories
Play Games New
Carti
Papetarie si Birotica
Instrumente de scris
Faber-Castell

Creion Grafit B Faber-Castell Grip 2001, Argintiu, Creion Faber Castell, Creion Grafit Faber Castell, Creion B Faber

About The Esti in cautare de un instrument de scrissimplu, dar totodata modern? Alege un creion cu inovatie atragatoare! Avempentru tine creion grafit cu duritatea minei B, Faber-Castell Grip 2001 cu uncorp argintiu cu suprafata anti-alunecare Grip Zone.000 milioane de creioane cu carcasa de lemn pe an, Faber-Castell este cel maimare producator de creioane din lume- Grip 2001 este singurul creion de acest gendin lume, detinand patent pentru zona anti-alunecare Grip Zone- Finisajul argintiu este confectionat dinvopsea pe baza de apa, formula prietenoasa cu mediul – o tehnologie introdusapentru prima oara de Faber-Castell- Forma ergonomica triunghiulara asiguramanevrarea creionului fara obosirea maini- Mina creionului este atasata in intregime delemnul inconjurator, facand-o astfel deosebit de rezistenta la rupere- Mina creioanelor poate fi mai dura (H-Hard)sau mai moale (B-Black), aceasta incadrandu-se in intervalul 9H (cel mai dur) -9B ( cel mai moale)- Acest creion are o mina mai moale decat celeobisnuite: B- Faber-Castell Grip 2001 este un creion careofera calitate remarcabila pentru scris, desen si schite.Descopera caracteristicile creionului Faber-Castellsi afla ce il diferentiaza de un creion obisnuit:- Fondat in 1761, Faber-Castell ofera produsede inalta calitate pentru scris, desenat si design creativ- Avand o capacitate de productie de peste2.Te frustreaza ruperea in continuu a mineicreionului? Alege calitatea germana si asigura-ti un creion rezistent – Faber-CastellGrip 2001! Vrei un creion care sa-ti fie alaturi pentrudiferite activitati? Alege Faber-Castell Grip 2001 – un creion unic, perfectpentru scris si desene creative!

Alege calitatea germana si asigura-ti un creion rezistent – Faber-CastellGrip 2001! Alege Faber-Castell Grip 2001 – un creion unic, perfectpentru scris si desene creative! Avempentru tine creion grafit cu duritatea minei B, Faber-Castell Grip 2001 cu uncorp argintiu cu suprafata anti-alunecare Grip Zone.Descopera caracteristicile creionului Faber-Castellsi afla ce il diferentiaza de un creion obisnuit:- Fondat in 1761, Faber-Castell ofera produsede inalta calitate pentru scris, desenat si design creativ- Avand o capacitate de productie de peste2.000 milioane de creioane cu carcasa de lemn pe an, Faber-Castell este cel maimare producator de creioane din lume- Grip 2001 este singurul creion de acest gendin lume, detinand patent pentru zona anti-alunecare Grip Zone- Finisajul argintiu este confectionat dinvopsea pe baza de apa, formula prietenoasa cu mediul – o tehnologie introdusapentru prima oara de Faber-Castell- Forma ergonomica triunghiulara asiguramanevrarea creionului fara obosirea maini- Mina creionului este atasata in intregime delemnul inconjurator, facand-o astfel deosebit de rezistenta la rupere- Mina creioanelor poate fi mai dura (H-Hard)sau mai moale (B-Black), aceasta incadrandu-se in intervalul 9H (cel mai dur) -9B ( cel mai moale)- Acest creion are o mina mai moale decat celeobisnuite: B- Faber-Castell Grip 2001 este un creion careofera calitate remarcabila pentru scris, desen si schite.Te frustreaza ruperea in continuu a mineicreionului? Vrei un creion care sa-ti fie alaturi pentrudiferite activitati? Alege un creion cu inovatie atragatoare! Esti in cautare de un instrument de scrissimplu, dar totodata modern?

Carti > Papetarie si Birotica > Instrumente de scris

Creion Grafit B Faber-Castell Grip 2001, Argintiu, Creion Faber Castell, Creion Grafit Faber Castell, Creion B Faber

Carti > Papetarie si Birotica > Instrumente de scris

Specifications of Creion Grafit B Faber-Castell Grip 2001, Argintiu, Creion Faber Castell, Creion Grafit Faber Castell, Creion B Faber

Category
Instockinstock

Last Updated

Creion Grafit B Faber-Castell Grip 2001, Argintiu, Creion Faber Castell, Creion Grafit Faber Castell, Creion B Faber
More Varieties

Rating :- 9.03 /10
Votes :- 14