reorder
ALWAYS Be Happy search home
c
Combo Blog
Categories
Play Games New
Carti
Papetarie si Birotica
Instrumente de scris
Faber-Castell

Set 6 Creioane Grafit Faber-Castell Goldfaber, Radiera Si Ascutioare Incluse, Faber-Castell Goldfaber Creion, Creion

About The Doresti creion grafit pentru desene sau schite reusite si nu numai? Bucura-te setul de 6 creioane cu mine de diverse tipuri alaturi de o ascutitoare de calitate si radiera eficienta fara urme pe hartie!- Corpul creionului este gros, forma hexagonala pentru sustinerea mainii in timpul utilizarii- Setul este unui practic, complet dotat cu radiera si ascutitoare suplimentare- Usor de ascutit, grafitul nu se sparge usor- Mina creioanelor este de cea mai buna calitate si este lipita printr-o tehnologie speciala de corpul de lemn, ce ii confera o deosebita rezistenta la rupere- Scrisul sau desenul cu creionul poate fi usor sters- Design chic in dungi bicolore.Esti in cautarea setului de creioane grafit cu diferite tipuri de mine pentru desen tehnic?Oferim set 6 creioane grafit Faber-Castell Goldfaber cu radiera si ascutitoare, cu mine tip 2H, HB, B, 2B, 4B, 6B, ideale pentru pasionatii de desen in creion. Se pot utiliza pentru desen, scris sau desen liniar.Exprima-ti imaginatia in desene si schite ideale cu creionul potrivit: creionul grafit pentru rezultate de nota 10!

Bucura-te setul de 6 creioane cu mine de diverse tipuri alaturi de o ascutitoare de calitate si radiera eficienta fara urme pe hartie!- Corpul creionului este gros, forma hexagonala pentru sustinerea mainii in timpul utilizarii- Setul este unui practic, complet dotat cu radiera si ascutitoare suplimentare- Usor de ascutit, grafitul nu se sparge usor- Mina creioanelor este de cea mai buna calitate si este lipita printr-o tehnologie speciala de corpul de lemn, ce ii confera o deosebita rezistenta la rupere- Scrisul sau desenul cu creionul poate fi usor sters- Design chic in dungi bicolore.Exprima-ti imaginatia in desene si schite ideale cu creionul potrivit: creionul grafit pentru rezultate de nota 10! Se pot utiliza pentru desen, scris sau desen liniar.Doresti creion grafit pentru desene sau schite reusite si nu numai? Esti in cautarea setului de creioane grafit cu diferite tipuri de mine pentru desen tehnic?Oferim set 6 creioane grafit Faber-Castell Goldfaber cu radiera si ascutitoare, cu mine tip 2H, HB, B, 2B, 4B, 6B, ideale pentru pasionatii de desen in creion.

Carti > Papetarie si Birotica > Instrumente de scris

Set 6 Creioane Grafit Faber-Castell Goldfaber, Radiera Si Ascutioare Incluse, Faber-Castell Goldfaber Creion, Creion

Carti > Papetarie si Birotica > Instrumente de scris

Specifications of Set 6 Creioane Grafit Faber-Castell Goldfaber, Radiera Si Ascutioare Incluse, Faber-Castell Goldfaber Creion, Creion

Category
Instockinstock

Last Updated

Set 6 Creioane Grafit Faber-Castell Goldfaber, Radiera Si Ascutioare Incluse, Faber-Castell Goldfaber Creion, Creion
More Varieties

Rating :- 8.87 /10
Votes :- 13