reorder
ALWAYS Be Happy search home
c
Combo Blog
Categories
Play Games New
Jucarii,Copii & Bebe
Jucarii
LeanToys

Set Carucior De Curatenie Pentru Copii, Cleaning Trolley, Cu 8 Accesorii De Jucarie, Multicolor MCT 3560

About The Formele jucariilor si, de asemenea, colorarea lor incurajeaza sa inceapa distractia, datorita faptului ca copilul s-ar putea simti mai independent si mai matur, facand curat in casa cu persoanele mai mari. Daca copilul tau vrea sa te ajuta cu bucurie sa faci curatenie in casa, ofera-i propriul echipament format din cele mai importante elemente, care sunt puse intr-un carucior uimitor. Recomandat pentru copii de peste 3 ani. Un alt avantaj major al acestei jucarii este aparatul de curatat cu abur, care emite sunete realiste, acesta trebui sa il alimentati doar cu trei bucati de baterii AA de 1,5 V (neincluse)

Daca copilul tau vrea sa te ajuta cu bucurie sa faci curatenie in casa, ofera-i propriul echipament format din cele mai importante elemente, care sunt puse intr-un carucior uimitor. Setul include: - carucior; - masina de curatat cu abur; - mop; - vas; - matura; -recipient pentru praf; - perie; - sapun; - recipient cu pulverizator; Dimensiunile elementelor jucariei: - carucior: 32 x 51,5 x 32 centimetri, - matura: 50 cm x 13,5 cm, - aparat de curatat cu abur: 13 cm x 14 cm. Formele jucariilor si, de asemenea, colorarea lor incurajeaza sa inceapa distractia, datorita faptului ca copilul s-ar putea simti mai independent si mai matur, facand curat in casa cu persoanele mai mari. Recomandat pentru copii de peste 3 ani. Datorita acestor roti, copilul are posibilitatea de a se plimba cu jucarii prin toata casa si de asemenea ar putea fi un loc in care pot fi depozitate accesoriile. Setul de curatare are un certificat CE care garanteaza ca jucaria respecta cerintele Uniunii Europene. Caruciorul cu accesorii este ambalat intr-o cutie colorata de tipul unei valize, pe care deasupra este asezat un maner care faciliteaza transportul jucariei si este ideal de oferit cadou. Elementul principal al setului de curatare este un carucior care este asezat pe roti usurand transportul. Colorarea setului este neutra, consta in culoarea rosu, verde si alb, astfel jucaria este ideala atat pentru fete, cat si pentru baieti. Un alt avantaj major al acestei jucarii este aparatul de curatat cu abur, care emite sunete realiste, acesta trebui sa il alimentati doar cu trei bucati de baterii AA de 1,5 V (neincluse). Set carucior de curatenie pentru copii, Cleaning Trolley, cu 8 Accesorii de jucarie, Multicolor, LeanToys, 3560 Aceasta jucarie este ideala pentru fetite si baieti de toate varstele, cu aceasta copilul tau va invata sa faca curatenie in casa si camera lui si va invata sa imite lucrurile pe care le fac mama si tata lui. Materialul care a fost folosit pentru producerea jucariei este foarte durabil, solid si sigur. Dimensiunile produselor sunt adaptate mainilor copiilasilor, de aceea folosirea lor va fi foarte confortabila, distractiva si simpla. Jucandu-se bucuros cu noua lui jucarie, copilul tau va invata cum sa mature si sa spele corect podeaua.

Jucarii,Copii & Bebe > Jucarii

Set Carucior De Curatenie Pentru Copii, Cleaning Trolley, Cu 8 Accesorii De Jucarie, Multicolor MCT 3560

Jucarii,Copii & Bebe > Jucarii

Specifications of Set Carucior De Curatenie Pentru Copii, Cleaning Trolley, Cu 8 Accesorii De Jucarie, Multicolor MCT 3560

Category
Instockinstock

Last Updated

Set Carucior De Curatenie Pentru Copii, Cleaning Trolley, Cu 8 Accesorii De Jucarie, Multicolor MCT 3560
More Varieties

Rating :- 9.11 /10
Votes :- 15