reorder
ALWAYS Be Happy search home
c
Combo Blog
Categories
Play Games New
Casa si Gradina
Sisteme termice
Sobe si seminee
Bio-Blaze

Semineu VALETTA LARGE HIGH GLASS, Cu Bioetanol, Interior/Exterior, 100x215x60 Cm, 28kW, Montaj Podea, Accesorii (0099461539426)

About The Eliberează cantități mici de dioxid de carbon și vapori de apă, similar cu o lumanare. Designul simplu și elegant va oferi puritatea flăcării.Valetta Large este realizată din oțel acoperit cu pulbere de inaltă calitate, include două bucăți de sticlă călită pentru un sentiment mai mare de siguranță și 4 tampoane din paslă pentru a vă proteja suprafețele. Această unitate poate fi amplasată pe orice suprafață stabilă, in interior sau in exterior

Fara gaz! Fără fum! Bioetanolul arde curat și nu este toxic. Acest șemineu folosește combustibil bio-etanol pentru a oferi căldură rafinată și pentru a aduce bucuria unei flăcări adevărate in spațiul tău de locuit. Designul simplu și elegant va oferi puritatea flăcării. Designul rafinat și distins al lui Valetta Large va infrumuseța și aduce atmosfera unui foc in orice cameră. Această unitate poate fi amplasată pe orice suprafață stabilă, in interior sau in exterior. Eliberează cantități mici de dioxid de carbon și vapori de apă, similar cu o lumanare.Foarte ușor de instalat și de utilizatAcesta este un șemineu de sine stătător care poate fi amplasat pe orice suprafață stabilă.Valetta Large este realizată din oțel acoperit cu pulbere de inaltă calitate, include două bucăți de sticlă călită pentru un sentiment mai mare de siguranță și 4 tampoane din paslă pentru a vă proteja suprafețele.Ca toate celelalte produse Bio-Blaze®, Valetta Large este echipat cu un arzător din oțel inoxidabil periat de inaltă calitate, care vă va aduce o flacără elegantă și relaxantă.Flacăra se stinge ușor prin simpla inchidere a clapetei.Toate accesoriile sunt furnizate impreună cu această unitate, inclusiv o palnie și un manual.Inainte de a utiliza oricare dintre produsele Bio-Blaze ®, vă rugăm să consultați manualul de instrucțiuni.Material: Oțel acoperit cu pulbere de inaltă calitateCulori disponibile: Alb si negruPatentat și testat: DaDimensiuni: L 1000 x H 600 x D 215mmGreutate: 20 kgMaterial:Oțel acoperit cu pulbere de inaltă calitateNume produs: Valetta Large High ClassArzator: 1x Arzatorde 1.5 litri- flacara reglabilaDurata arderi: 6oreConsum bioetanol: 0.25 litri/ oraRandament: 2.8 kWPachetul include accesoriile: 2Sticle rezistente la căldură / Arzător / Instrument pentru stingerea flăcării / Palnie / ManualSuprafata minima a camerei:54 m³ (metri CUBI)Schimb de aer recomandat: La fiecare ora, pentru camere mai mici de Vă puteți bucura de flacăra unui șemineu modern poziționand Valetta Large oriunde doriți.Este un produs verdeFără horn!

Casa si Gradina > Sisteme termice > Sobe si seminee

Semineu VALETTA LARGE HIGH GLASS, Cu Bioetanol, Interior/Exterior, 100x215x60 Cm, 28kW, Montaj Podea, Accesorii (0099461539426)

Casa si Gradina > Sisteme termice > Sobe si seminee

Specifications of Semineu VALETTA LARGE HIGH GLASS, Cu Bioetanol, Interior/Exterior, 100x215x60 Cm, 28kW, Montaj Podea, Accesorii (0099461539426)

Category
Instockinstock

Last Updated

Semineu VALETTA LARGE HIGH GLASS, Cu Bioetanol, Interior/Exterior, 100x215x60 Cm, 28kW, Montaj Podea, Accesorii (0099461539426)
More Varieties

Rating :- 8.94 /10
Votes :- 9